Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

12η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Γιούχτας 0-2

Διαζύγιο με τη νίκη έχει πάρει η Δόξα Γαλιάς ,η οποία συνεχίζει την πτωτική της πορεία χάνοντας και από το Γιούχτα εντός έδρας με σκορ 0-2 για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν με σουτ του Καστελλιανάκη στο 16'.
Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Γιούχτας πήρε κεφάλι στο σκορ με δύο τέρματα ,με τον Φουκαράκη να χρίζεται σκόρερ.
Στη συνέχεια η Δόξα πίεσε για να μειώσει το σκορ ,όμως η αποβολή του Αντωνάκη δυσκόλεψε ακόμα παραπάνω τα πράγματα με τους Γαλιανούς να χάνουν το ματς και να ψάχνουν πλέον ένα τρίποντο που θα τους ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.


Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

11η Αγωνιστική: Γόρτυς-Δόξα Γαλιάς 0-0

Μπορεί την καλοκαιρινή σεζόν η ομάδα να μπήκε σε νέο διοικητικό καθεστώς μετά από πολλά χρόνια ,όμως οι φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν σαφώς καλύτερα πράγματα στη διάρκεια του πρωταθλήματος από τη Δόξα Γαλιάς.
Η ομάδα της Μεσσαράς που τα τελευταία χρόνια έκανε αισθητή την παρουσία της στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα βρίσκεται σε μια συνεχή αγωνιστική κρίση τους τελευταίους μήνες.
Αυτό αποδεικνύεται στο βαθμολογικό πίνακα καθώς και στα αποτελέσματα της ομάδας, καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Από τότε έχουν παιχτεί άλλοι δέκα αγώνες πρωταθλήματος με τη Δόξα να μην καταφέρνει να πάρει το τρίποντο. (εξαίρεση το ματς με το Ρούβα όπου κέρδισε άνευ αγώνα με 3-0.)
Ίσως σε κάποια ματς είναι η ατυχία ,ίσως κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, ίσως να φταίει η ψυχολογία όμως πρέπει γρήγορα να υπάρξει αλλαγή στα αποτελέσματα για να μη μπει η ομάδα σε περιπέτειες.
Από την προηγούμενη αγωνιστική και μετά η Γαλιά έχει στον πάγκο της νέο προπονητή τον κ. Κόκκινο ο οποίος καλείται να επαναφέρει την ομάδα στα θετικά αποτελέσματα.
Όσον αφορά το σημερινό ματς, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν ημίχρονα, βαθμούς και εντυπώσεις.
Η Δόξα μπήκε καλύτερα στο ματς αλλά δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες της σε γκολ με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια που είχε.
Η Γόρτυνα περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο όμως τελικώς κατάφερε να πάρει ένα βαθμό από τη σημερινή αναμέτρηση.



Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

10η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Αλμυρός 0-3

Μόνο θετικό δεν ήταν το ντεμπούτο του νέου προπονητή της Δόξας Δημήτρη Κόκκινου, καθώς η ομάδα της Γαλιάς ηττήθηκε με σκορ 0-3 από τον Αλμυρό για την 10η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλμυρός πίεσε περισσότερο τη Δόξα και κατάφερε να προηγηθεί με πλασέ του Στρατήγη λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα, στέλνοντας την ομάδα του Γαζίου προηγούμενη στα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αλμυρός συνέχισε να είναι καλύτερος από τη Γαλιά και πήρε κεφάλι δύο τερμάτων με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Απλαδά.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Στρατήγης "γράφοντας" το 0-3 και πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Με αυτή την ήττα η Δόξα Γαλιάς συνέχισε να βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογικού πίνακα και πλέον με τα τόσα ανεπιτυχή αποτελέσματα κανείς δε γνωρίζει τον τρόπο για να ξεφύγει η ομάδα από αυτή τη θέση.