Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

11η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Αλμυρός 2-1

Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 πέτυχε ή Δόξα Γαλιάς ,που συνεχίζει ακάθεκτη το σερί και την ανοδική πορεία της.
Αυτή τη φορά επικράτησε του Αλμυρού ,παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς για το παιχνίδι του πρώτου γύρου όπου είχε ηττηθεί με σκορ 3-2 στο Γάζι.
Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά για τους Μεσσαρίτες ,οι οποίοι είχαν την κατοχή την οποία μετουσίωσαν σε γκολ στο 17' με όμορφο πλασέ του Γιαλυτάκη.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Βαρούχας με εκπληκτικό σουτ έκανε το 2-0 για τη Δόξα ,δίνοντας της σαφές προβάδισμα για τη νίκη.
Μέχρι το τέλους του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι ,με τη Γαλιά να πηγαίνει προηγούμενη με δύο τέρματα στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο Βαρούχας θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα για τη Δόξα Γαλιάς όμως το σουτ που επιχείρησε στο 56' σταμάτησε στο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 62' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ποτηράκη.
Η Δόξα ανέβηκε για την επίτευξη τρίτου τέρματος όμως η ατυχία ήταν με το μέρος της καθώς είχε κι άλλο δοκάρι με το Βαρούχα ξανά.
Το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος με τη Δόξα να παίρνει ένα πολύτιμο τρίποντο που την ανεβάζει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

10η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Ηρακλής Θερίσσου 2-1

Σε κακό δαίμονα έχει εξελιχθεί για τη Δόξα Γαλιάς η ομάδα του Ηρακλή καθώς μπορεί την εφετινή σεζόν η Γαλιά να έχει δυο νίκες σε ισάριθμα ματς ,όμως έχουν προέλθει με πολύ κόπο και αμφότερες στα λεπτά των καθυστερήσεων.
Αν συνυπολογίσουμε και τα περσινά αποτελέσματα φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι η ομάδα της Θερίσσου βάζει πολύ δύσκολα στους Μεσσαρίτες.
Για τη 10η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ οι δυο ομάδες αγωνίζονταν στο γήπεδο της Γαλιάς ,με τη Δόξα να μπαίνει δυνατότερα στο ματς προσπαθώντας να πάρει το προβάδισμα από νωρίς.
Στο 26' ο Βαρούχας με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων βάζοντας τη Δόξα σε θέση οδηγού.
Το 1-0 αποτέλεσε το σκορ του ημιχρόνου με τις ομάδες να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου ο Ηρακλής προσπάθησε να ισοφαρίσει ,πράγμα που κατάφερε στο 65' με σουτ του Βαλαμούτσινου έπειτα από σέντρα του Νταουσιάνη.
Η Δόξα επιχείρησε να απαντήσει και να βρεθεί στο σκορ όμως οι προσπάθειες των παικτών της ήταν ανεπιτυχείς.
Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο ,ήρθε ο Γιαλιτάκης με πλασέ να κάνει το 2-1 για τη Γαλιά ύστερα από πάσα του Βαρούχα ,δίνοντας ένα υπερπολύτιμο τρίποντο για τους ερυθρόλευκους.


Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

9η Αγωνιστική: Ανάληψη-Δόξα Γαλιάς 2-7 (BINTEO)

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού μεταξύ Ανάληψης και Δόξα Γαλιάς το οποίο βρήκε νικήτρια την ομάδα της Γαλιάς με σκορ 2-7 ,που αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της.


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

9η Αγωνιστική: Ανάληψη-Δόξα Γαλιάς 2-7

Εμφατική νίκη πέτυχε η Δόξα Γαλιάς για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ ,καθώς επικράτησε της Ανάληψης με το "βαρύ" 2-7 εκτός έδρας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 9' ευτύχησαν να προηγηθούν.
Ο Σκουλούδης κέρδισε πέναλτι και ταυτόχρονα την αποβολή του αμυντικού της Ανάληψης Ουζούνη.
Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση βάζοντας τη Δόξα σε θέση οδηγού.
Στο 36' η Ανάληψη ευτύχησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με ενέργεια και σουτ του Κάρβουνακη ,πριν όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Βαρούχας έδωσε εκ νέου προβάδισμα για τη Γαλιά στέλνοντας τη Δόξα προηγούμενη στα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου ο δεξιός οπισθοφύλακας της Δόξας Γκουτσέλης ,έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.
Δύο λεπτά αργότερα ο Βαρούχας κέρδισε ένα ακόμα πέναλτι για τη Γαλιά ,με τον Παπαδάκη αυτή τη φορά να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.
Στο 59' ο αμυντικός της Γαλιάς Αραβιάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 1-5 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
Η Ανάληψη δεν παράτησε το παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει σε 2-5 στο 67' με τον Ευαγγελόπουλο.
Η Δόξα δεν σταμάτησε να κυνηγάει κι άλλα γκολ στο παιχνίδι και στο 83' ο Γιαλυτάκης με σουτ έκανε το 2-6.
Τον χορό των γκολ σταμάτησε ο Σκουλούδης πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 2-7.


Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Συνέντευξη του Ανδρέα Αεράκη στο doxagalias.blogspot.gr

Συνέντευξη στο επίσημο blog της Δόξας παραχώρησε ο νεοαποκτηθείς Ηρακλειώτης ακραίος χαφ ,Ανδρέας Αεράκης.
Μίλησε για την απόφαση του να δεχτεί την πρόταση της Δόξας ,τις εντυπώσεις από την ομάδα και το ρόστερ ,το κλίμα που υπάρχει ,τη γνώμη του για τη Διοίκηση και τον προπονητή ,καθώς και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.
Αναλυτικά:


doxagalias.blogspot.gr: Καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε που δεχτήκατε να παραχωρήσετε συνέντευξη στο επίσημο blog της ομάδας. Τι σας έκανε να δεχτείτε την πρόταση της Γαλιάς?

ΑΝ.ΑΕΡ.: Από την αρχή γνώριζα πως η Δόξα Γαλιάς αποτελεί ένα φιλόδοξο και οργανωμένο σωματείο με πρωταγωνιστικό ρόλο στο τοπικό πρωτάθλημα του Ηρακλείου. Η δουλειά που γίνεται σε αυτήν την ομάδα είναι φανερή άλλωστε, με την ανοδική πορεία του σωματείου τα τελευταία χρόνια. Με την έλευση του νέου προπονητή ,του κ.Σουτζή, ενημερώθηκα για τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά, την οργάνωση που διαθέτει καθώς και για τον πρόεδρο κ.Καμπουράκη για τις προσπάθειες που κάνει για να έχει ένα υγιές σωματείο σαν αυτό της Δόξας.
Καταλυτικό ρόλο στην μεταγραφή μου έπαιξε ο προπονητής της ομάδας ο κ.Σουτζής, καθώς είναι ένας προπονητής που έχω συνεργαστεί ξανά μαζί στο παρελθόν.


doxagalias.blogspot.gr: Μέχρι στιγμής πως σας φαίνεται το ρόστερ που έχει η ομάδα.?

ΑΝ.ΑΕΡ.: Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας αποτελεί ένα δυνατό σύνολο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει ,αποτελείται από καλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες με εμπειρίες και με προσωπικότητα.
Καθώς και από νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με όρεξη και φιλοδοξίες. 
Όλα αυτά δείχνουν την καλή δουλειά που πραγματοποιείται στο σωματείο από την διοίκηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις επιλογές του προπονητή.


doxagalias.blogspot.gr: Ποιες οι εντυπώσεις σας από το σωματείο?

ΑΝ.ΑΕΡ.: Όπως προαναφέρθηκα αποτελεί ένα πολύ οργανωμένο σωματείο που προσέχουν, συντηρούν και αφοσιώνονται όλα τα μέλη της διοίκησης και με το παραπάνω για να καλύπτονται οι ανάγκες του σωματείου και των ποδοσφαιριστών που την αποτελούν. Ακόμα και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο δείχνει πόσο αγαπάει την ομάδα και την στηρίζει.


doxagalias.blogspot.gr: Λίγα λόγια για τον πρόεδρο της ομάδας κ. Καμπουράκη και τον προπονητή Μανώλη Σουτζη.

ΑΝ.ΑΕΡ.: Αποτελούν δύο άτομα με κοινές φιλοδοξίες και όραμα για την ομάδα. Αυτό είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει ένα σωματείο καθώς εκείνοι είναι η βάση έτσι ώστε να χτιστεί ένα δυνατό σωματείο με όραμα και φιλοδοξίες σαν τις δικές τους.
Ο πρόεδρος κ. Καμπουράκης είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα του και φροντίζει να μην λείπει τίποτα ούτε σε αυτήν ούτε στους ποδοσφαιριστές του σωματείου. Και αυτό φαίνεται άλλωστε από την ανοδική πορεία της ομάδας από τότε που την ανέλαβε με την σωστή διαχείριση και φροντίδα που παρέχει. Αποτελεί παράδειγμα για πολλούς παράγοντες στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.
Όσον αφορά για το προπονητή της ομάδας τον κ. Σουτζή αποτελεί έναν προπονητή με προσωπικότητα  και χαρακτήρα νικητή. Ένας προπονητής που προσπαθεί να περάσει όλα αυτά που έχει να δώσει, έτσι ώστε να αποκτήσει η κάθε ομάδα που αναλαμβάνει «ταυτότητα» και αγωνιστική πειθαρχία για να εκπληρώσει τους στόχους της.


doxagalias.blogspot.gr: Ποιοι είναι οι στόχοι της Δόξας για φέτος.?

ΑΝ.ΑΕΡ.: Οι στόχοι της ομάδας δεν θα μπορούσαν να ΄ναι άλλοι από πρωταγωνιστικοί. Το ρόστερ είναι δυνατό και ανταγωνιστικό για την κατηγορία. Με σκληρή δουλειά και με υπομονή θα μείνουμε μέσα στους στόχους που έχει θέσει το σωματείο.


doxagalias.blogspot.gr: Πως είναι το κλίμα στην ομάδα.?

ΑΝ.ΑΕΡ.: Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Όλοι μαζί, από τους ποδοσφαιριστές  μέχρι και τους παράγοντες της ομάδας, είμαστε μια οικογένεια και δίνουμε το 100% να κρατάμε την ομάδα υγιείς .



doxagalias.blogspot.gr: Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ,χωρίς τραυματισμούς.

ΑΝ.ΑΕΡ.: Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια και στο doxagalias.blogspot.gr




Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

8η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Ρούβας 1-3

Την ήττα στο ντέρμπι το πρώτου ομίλου της Α1 ΕΠΣΗ γνώρισε η Δόξα Γαλιάς ,η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από το Ρούβα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τη Γαλιά καθώς στο 24' λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Ο Βάσος ανατράπηκε στη μικρή περιοχή κερδίζοντας το πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ,ευστοχώντας από την άσπρη βούλα και βάζοντας το Ρούβα σε θέση οδηγού.
Η Δόξα απείλησε για την ισοφάριση δίχως όμως αποτέλεσμα και το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Γέργερης προηγούμενη με σκορ 0-1.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου η Δόξα πίεσε ,όμως πάλι ο Ρούβας βρήκε δίχτυα αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντινίδη.
Στο 61' η Γαλιά θα μπορούσε να μειώσει όμως στάθηκε άτυχη καθώς το σουτ του Σκουλούδη κατέληξε στο δοκάρι.
Σαν να μην έφτανε αυτό ο Τσιρλίδης ΄με πλασέ "έγραψε" το 0-3 για τους φιλοξενούμενους ,δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
Δέκα λεπτά πριν το τέλος του ματς ο Γκουτσέλης μείωσε σε 1-3 για τη Δόξα ,αποτέλεσμα που παρέμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης.




Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Πήρε δίπλωμα προπονητικής UEFA C΄ ο Χαραλαμπάκης

Το καλοκαίρι η Δόξα Γαλιάς έβαλε ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στην αμυντική της γραμμή καθώς απέκτησε τον άλλοτε αμυντικό του Ο.Φ.Η. Μπάμπη Χαραλαμπάκη.
Ο έμπειρος στόπερ προσδίδει σιγουριά στα μετόπισθεν της ομάδας και αναμφίβολα αποτελεί μια προσθήκη ουσίας.
Παράλληλα ο υψηλόσωμος αμυντικός είναι και προπονητής στις ακαδημίες της Δόξας διδάσκοντας τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους νέους επίδοξους ποδοσφαιριστές.
Να σημειωθεί ότι χτες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το προπονητικό δίπλωμα UEFA C΄,με το Μπάμπη Χαραλαμπάκη να είναι στους επιτυχόντες του σεμιναρίου.
"Η Διοίκηση της Δόξας του εύχεται καλή σταδιοδρομία στην προπονητική παράλληλα με τις υπόλοιπες αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί και καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις της ομάδας."


Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

7η Αγωνιστική: Π.Α.Ν.Ο.Μ.-Δόξα Γαλιάς 0-1

Μπορεί να αποκλείστηκε από το Κύπελλο στα μέσα της βδομάδας στο ίδιο γήπεδο ,όμως η Δόξα Γαλιάς επικράτησε του Π.Α.Ν.Ο.Μ. εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ομάδα των Μαλίων κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι με σκοπό να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις.
Η Δόξα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε πρώτη με σουτ του Σκουλούδη στο 26' ,το οποίο όμως κατέληξε άουτ.
Στο 40' ο Σουτζής προσπάθησε να βάλει σε θέση οδηγού τη Γαλιά δίχως όμως αποτέλεσμα.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου η Γαλιά είχε ευκαιρία με τον Αριστεινίδη όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων "είπε" όχι.
Δυνατό φάουλ του Σκουλούδη στο 72' κατέληξε στο δοκάρι ,με τη Δόξα να συνεχίζει το σφυροκόπημα και τον Π.Α.Ν.Ο.Μ. κλεισμένο στα καρέ του.
Μια ατομική προσπάθεια του Αριστεινίδη στο 84' ήταν αρκετή για να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Ο παίκτης της Δόξας έκανε φοβερή ατομική προσπάθεια και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Π.Α.Ν.Ο.Μ. ,"γράφοντας" το 0-1.
Το εν λόγω σκορ παρέμεινε ως το τέλος ,με τη Δόξα Γαλιάς να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη που την ανεβάζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη Μινωική και το Ρούβα.