Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τουρνουά ποδοσφαίρου 8x8 στο Γήπεδο Γαλιάς

Ξεκίνησε το μίνι πρωτάθλημα 8x8 που διοργανώνει στο γήπεδο της η Δόξα Γαλιάς ,με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 10 τον αριθμό.
Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:











Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Συστάθηκε και ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. της Δόξα Γαλιάς

Συστάθηκε το Δ.Σ. της Δόξα Γαλιάς το οποίο είναι 10μελές ,με τον Γιώργο Καμπουράκη να παραμένει για μια ακόμα χρονιά στην προεδρία της ομάδας.
Αναλυτικά:

Πρόεδρος: Καμπουράκης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Μπιμπάκης Θωμάς
Β' Αντιπρόεδρος: Μπικάκης Μιχαήλ
Γενική Γραμματέας κ' Εκπρόσωπος τύπου: Χαραλαμπάκη Ελένη
Β' Γενικός Γραμματέας: Δημητρίου Αλέξανδρος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Σαββάκης Ζαχαρίας
Γενικός Αρχηγός: Μακρυδάκης Κωνσταντίνος
Β' Γενικός Αρχηγός: Σαββάκης Δημήτριος
Έφορος γηπέδου: Λαμπροπούλου Ελένη
Ταμίας: Μιχελακάκη Ειρήνη

ΥΓ.: "Η Δόξα Γαλιάς ευχαριστεί τον Σαββάκη Δημήτριο για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής και του εύχεται καλό ξεκίνημα στο νέο πόστο που αναλαμβάνει."


Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Το αφιέρωμα του BBC στον blogger της Δόξας Νίκο Σταθοράκη

Από την Γαλιά της Μεσσαράς έως και την Βραζιλία υπάρχει μεγάλη απόσταση, ωστόσο ο Νίκος Σταθοράκης κατάφερε να κάνει το όνομα του αρκετά γνωστό παγκοσμίως, ως ο νικητής του διαγωνισμού «ΠΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ».
Το BBC έκανε ένα όμορφο αφιέρωμα στον blogger της Δόξα Γαλιάς ,Νικο Σταθοράκη ο οποίος αναφέρεται στον διαγωνισμό, στα όσα ζει στην «χώρα του Πελέ» και την Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου.
Aναδημοσίευση από grandsport.gr






Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Νέος προπονητής ο Μανώλης Σουτζής

Ένα φλερτ αρκετών χρόνων κατέληξε σε γάμο με τον προπονητή Μανώλη Σουτζή να υπογράφει στην ομάδα της Δόξας για τον επόμενο χρόνο.
Ο πρώην προπονητής του Ερμή Ζωνιανών και της Μινωικής τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο της Γαλιάς Γιώργο Καμπουράκη αναλαμβάνοντας τα ηνία του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεοπροσληφθείς προπονητής της Δόξας:
"Θεωρώ ότι έρχομαι σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σωματείο με ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες. Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω σε αυτή την ομάδα και εύχομαι να βγω εντάξει στις προσδοκίες. Σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε το σχεδιασμό για να φτιάξουμε το ρόστερ της νέας σεζόν.
Για εμένα ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση λόγω του ότι είμαστε κουμπάροι με τον πρόεδρο. Βέβαια έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου διότι μοιάζουμε μιας και είναι ένας άνθρωπος ντόμπρος με φιλοδοξίες και αυτά το στοιχείο με κέρδισε κι είπα το ναι. Η Δόξα επαναλαμβάνω είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες του τοπικού και αυτό το γεγονός έκανε πιο εύκολη την απόφαση μου."





Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο Σταθοράκης με το «τιμημένο»

Ετοιμάζεται για Βραζιλία ο διαχειριστής του blog της Δόξας Γαλιάς Νίκος Σταθοράκης καθώς να θυμίσουμε ότι ήταν ο νικητής του διαγωνισμού «ΠΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ».
Το τραγούδι που έγραψε για την Εθνική έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου αλλά και τον γύρο της Ελλάδας.
Ο ίδιος πήρε μία γεύση από το Euro 2004 όπου και φωτογραφήθηκε με την κούπα που είχε σηκώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα γήπεδα της Πορτογαλίας.
Aναδημοσίευση από www.grandsport.gr 

 

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 2ήμερο τουρνουά

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών στο Γήπεδο Γαλιάς για της ηλικίες 2003-2004 και 2006-2007.
Πρώτη στις ηλικίες 2006-2007 αναδείχτηκε η ομάδα των Μοιρών η οποία επικράτησε της Δόξα Γαλιάς με σκορ 9-2.
Στις ηλικίες 2003-2004 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Α.Ο.Τ. που επιβλήθηκε του Ρεθυμνιακού με σκορ 8-5.
Το παρόν στους αγώνες έδωσε η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη η οποία τόνισε στις δηλώσεις της:
"Είμαι περήφανη που τα τρία τελευταία χρόνια ως δημοτική αρχή σε συνεργασία με όλους τους φορείς παραδώσαμε άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις όπως αυτές του γηπέδου της Γαλιάς ,ώστε να μπορούν να τις αξιοποιούν οι νέοι και τα παιδιά της περιοχής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές."
ΥΓ.: Ο Αθλητικός όμιλος Δόξα Γαλιάς διοργανώνει τουρνουά 8x8 στο γήπεδο Γαλιάς στις 20 Ιουνίου.
Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως 18 Ιουνίου στα τηλέφωνα: 6932619607 και 6958738608.