Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Συνέντευξη του Βασίλη Γκουτσέλη στο doxagalias.blogspot.gr

Συνέντευξη στο επίσημο blog της Δόξας παραχώρησε ο νεοαποκτηθείς Αγρινιώτης δεξιός οπισθοφύλακας Βασίλης Γκουτσέλης.
Μίλησε για την απόφαση του να δεχτεί την πρόταση της Δόξας ,τις εντυπώσεις από την ομάδα και το ρόστερ ,τη γνώμη του για τη Διοίκηση και τον προπονητή ,καθώς και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.
Αναλυτικά:

doxagalias.blogspot.gr: Καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε που δεχτήκατε να παραχωρήσετε συνέντευξη στο επίσημο blog της ομάδας. Τι σας έκανε να δεχτείτε την πρόταση της Γαλιάς?

Β.Γ.: Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου δίνεται η δυνατότητα να "μιλήσω" με αυτή τη συνέντευξη. Μετά την πρόταση που μου έγινε από τον κύριο Καμπουράκη αλλά και την συζήτηση που είχα με τον προπονητή Μανώλη Σουτζή δεν το σκέφτηκα και πάρα πολύ.
Πιστεύω ότι πήρα την καλύτερη δυνατή απόφαση. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από πολλά παιδιά που πέρασαν από την Δόξα Γαλιάς. Είναι ένα υγιές σωματείο που ζηλεύουν πολλές ομάδες στο Ηράκλειο και όχι μόνο. Μια ομάδα η οποία έχει όνειρα και φιλοδοξίες και ελπίζω με τη βοήθεια τη δική μου και των συμπαικτών μου να τα πραγματοποιήσουμε.


doxagalias.blogspot.gr: Ποιες οι εντυπώσεις σας από το σωματείο μέχρι στιγμής.?

Β.Γ.: Οι εντυπώσεις μου από το σωματείο είναι ακριβώς όπως τις περίμενα. Μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση που δεν της λείπει τίποτα και με ένα γήπεδο το οποίο είναι πραγματικά στολίδι για το χωριό.


doxagalias.blogspot.gr: Δυο λόγια για το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα..

Β.Γ.: Πιστεύω οι παίκτες που έχουν μείνει από την προηγούμενη σεζόν μαζί με τις προσθήκες που έχουν γίνει φέτος, θα βοηθήσουν ώστε η ομάδα να έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο δύσκολο πρωτάθλημα όπως φαίνεται θα είναι αυτό της Α1 ΕΠΣΗ.
Έχουμε ένα δυνατό σύνολο με έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες αλλά παράλληλα υπάρχουν και νέα παιδιά που με το ταλέντο τους θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα.
 

doxagalias.blogspot.gr: Λίγα λόγια για τον πρόεδρο της Δόξας κ. Καμπουράκη και τον προπονητή Μανώλη Σουτζή...

Β.Γ.: Πριν την μεταγραφή μου στην ομάδα δεν είχε τύχει να γνωρίσω προσωπικά τον κύριο Καμπουράκη. Από τις λίγες μέρες που τον γνωρίζω έχω καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ την ομάδα ,την στηρίζει και είναι κοντά σ' αυτή. Ένας πρόεδρος που σέβεται τους ποδοσφαιριστές του όπως ακριβώς τον σέβονται και αυτοί.
Για τον προπονητή της ομάδας τον κύριο Σουτζή ,έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά όταν πήραμε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ με την ομάδα του Ζαρού αλλά και στο πρωτάθλημα της τότε Δ' Εθνικής με την ίδια ομάδα. Τελευταία φορά ήταν πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την ομάδα του Ερμή Ζωνιανών. Τον συμπαθώ πολύ τόσο ως προπονητή όσο και σαν άνθρωπο.


doxagalias.blogspot.gr: Ποιοι είναι οι στόχοι της Δόξας για φέτος.?

Β.Γ.: Σαφώς οι στόχοι της ομάδας για φέτος είναι πρωταγωνιστικοί και ελπίζω με σκληρή δουλειά και τη βοήθεια όλων μας να πετύχουμε ότι καλύτερο για την ομάδα που πιστεύω το αξίζει.


doxagalias.blogspot.gr: Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στις προετοιμασία και στην αγωνιστική σεζόν ,χωρίς τραυματισμούς.

Β.Γ.: Να στε καλά.Ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια και σε σας στο doxagalias.blogspot.gr

 



 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου