Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

3η Αγωνιστική: Ζαρός-Δόξα Γαλιάς 3-0

Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε η Δόξα Γαλιάς ,αυτή τη φορά από το Ζαρό με σκορ 3-0 ,για το πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.
Παράλληλα ο Ζαρός πέτυχε την τρίτη του νίκη και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος ,καθώς βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.
Την πρώτη αξιόλογη φάση του ματς δημιούργησε η Δόξα Γαλιάς ,όμως το σουτ του Μαρκάκη στο 34' ,απέκρουσε με υπερένταση ο γκολκίπερ του Ζαρού.
Λίγο πριν την ανάπαυλα η Δόξα ατύχησε να προηγηθεί καθώς το σουτ του Γιώργου Καργιωτάκη κατέληξε στο δοκάρι.
Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια με το σκορ να βρίσκεται στο 0-0.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζαρός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς ,όταν ο Κοσμαδάκης με όμορφο πλασέ από κοντά έκανε το 1-0 ,βάζοντας σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού η Δόξα ανοίχτηκε για να πετύχει κάποιο τέρμα όμως το γκολ του Κλαπάκη στο 84' το οποίο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 ,της έκοψε κάθε ελπίδα ανατροπής.
Και σαν να μην έφτανε αυτό στις καθυστερήσεις ,ο Ζαρός πραγματοποίησε υποδειγματική αντεπίθεση και ο Γιαννουλάκης με ψιλοκρεμαστό σουτ ,έβαλε το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ ,"γράφοντας" το 3-0 ,που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου