Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Φιλικό: Δόξα Γαλιάς-Μοίρες 4-3

Νικηφόρο ήταν για την ομάδα της Δόξας και το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τις Μοίρες.
Το παιχνίδι το οποίο ήταν το πρώτο που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Γαλιάς έστω και ανεπίσημο ,βρήκε τη Δόξα με πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι της ,ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Γ. Καργιωτάκης στο 24' με σουτ από κοντά και ο Σουλτάτος με όμορφη ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα για τη Γαλιά στο 31'.
Στο 34' ο Γ.Καργιωτάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με δυνατό σουτ.
Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ,ο Φραγκιαδάκης μείωσε για τις Μοίρες ,στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τη Δόξα Γαλιάς να προηγείται με σκορ 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μοίρες μείωσαν εκ νέου με τον Νικηταρά αυτή τη φορά να κάνει το 3-2 και τον Χατζηδάκη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια ,κάνοντας το 3-3.
Όμως η Δόξα δεν το έβαλε κάτω και με τον Παπαδάκη έκανε το 4-3 ,κλειδώνοντας το ματς.
Επιπρόσθετα ,η ομάδα της Γαλιάς είχε δύο δοκάρια με τον Μαρκάκη και τον Ξυδάκη ,καθώς και χαμένο πέναλτι με τον Σουλτάτο.
Να σημειωθεί ότι για τη Δόξα ,αρκετά καλή απόδοση είχε ο Αντώνης Ζαχαριουδάκης ,ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία της Δόξας και βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας.
Επίσης στο παιχνίδι αγωνίστηκε ο Μακρυδάκης Γεώργιος του Κων/νου ,στο πρώτο του ματς έστω και ανεπίσημο. Ο εν λόγω παίκτης προωθήθηκε φέτος στην πρώτη ομάδα και όλοι στη Δόξα ευελπιστούν να παρουσιάσει δείγματα του ταλέντου του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου