Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Συνέντευξη του Νίκου Βαφάκη στο doxagalias.blogspot.gr

Συνέντευξη στο επίσημο blog της Δόξας παραχώρησε ο κεντρικός μέσος της ομάδας Νίκος Βαφάκης.
Μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει στην ομάδα της Γαλιάς και τη φετινή σεζόν,τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες,την πίστη του στον προπονητή και τον πρόεδρο καθώς και το στόχο της ομάδας για τη φετινή σεζόν.
Αναλυτικά:


doxagalias.blogspot.gr: Κύριε Βαφάκη να σας ευχαριστήσουμε καταρχάς που δεχτήκατε να ''μιλήσετε'' στο επίσημο blog της ομάδας. Επίσης να σας ευχηθούμε καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος. Βρίσκεστε στη Δόξα Γαλιάς για 4η συνεχή σεζόν.Ποιος ο λόγος που σας έκανε να παραμείνετε στην ομάδα και τη φετινή σεζόν.?

Ν.Β.: Χρόνια πολλά και σε σας με υγεία και ευτυχία. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση. O λόγος που με έκανε να παραμείνω στην Δόξα για 4η συνεχή χρονιά ,βρίσκεται κυρίως στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και στην άψογη συνεργασία με όλους. Επίσης στο αγωνιστικό κομμάτι ,η Δόξα είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και είναι τιμή μου, να είμαι μέλος της.


doxagalias.blogspot.gr: Ποιες οι σχέσεις σας με τους συμπαίκτες σας ,καθώς αργήσατε να ενσωματωθείτε φέτος λόγω επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.?

Ν.Β.: Δεν επηρεάστηκα καθόλου. Οι σχέσεις που έχω με όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικές. Είμαστε μια οικογένεια όπως προείπα.
Μια παρέα που προσπαθεί με κόπο και σκληρή δουλειά να πετύχει το στόχο της. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και χαίρομαι που σε κάθε προπόνηση παρευρίσκονται όλοι οι παίκτες και υπάρχει συναγωνισμός.


doxagalias.blogspot.gr: Δυο λόγια για τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας.

Ν.Β.: Ότι και να πω είναι πραγματικά λίγο και για τους δύο. Ο καθένας βοηθά την ομάδα από το δικό του πόστο. Ο κ. Λάκης Καργιωτάκης αποτελεί ένα πολύ καλό προπονητή με γνώσεις στο αντικείμενο του και είναι ευτύχημα που τον έχουμε να μας προπονεί.
Ο πρόεδρος κ. Καμπουράκης είναι ο ''βράχος'' που δίνει στην ομάδα δύναμη,σταθερότητα και ηρεμία για να συνεχίσει τη δουλειά της.



doxagalias.blogspot.gr: Ποιος ο στόχος της Δόξας για φέτος.?

Ν.Β.: Ο στόχος αναμφισβήτητα κι όπως μαρτυρά η βαθμολογία είναι το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι όμως να προσπαθούμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να αποτυπώνονται στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μαθαίνουμε στις προπονήσεις.


doxagalias.blogspot.gr: Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις.

Ν.Β.: Ευχαριστώ να είστε καλά. Καλή δημοσιογραφική συνέχεια στο doxagalias.blogspot.gr













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου