Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση πρόσληψης νέου τεχνικού

Τον Μιχάλη Κουτεντάκη επέλεξε το ΔΣ της Δόξας για τη θέση του προπονητή τη νέα αγωνιστική περίοδο.Ο Μιχάλης Κουτεντάκης είναι 40 ετών και στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στην ομάδα του ΑΟΤ για 3 σεζόν (2 στο περιφερειακό και 1 στην Α1 ΕΠΣΗ) καθώς και σε αυτή της Πυργιώτισσας στην οποία βρισκόταν μέχρι πρότινος.
Οι φιλοδοξίες του 40χρονου τεχνικού έδειξαν να συμβαδίζουν με αυτές του ΔΣ και έτσι επετεύχθη η συμφωνία.Ο στόχος της Δόξας για τη νέα περίοδο που θα αγωνίζεται στην Α2 ΕΠΣΗ θα είναι πρωταγωνιστικός καθώς θα προσπαθήσει να κερδίσει την άνοδο και την άμεση επιστροφή της στα σαλόνια του τοπικού ποδοσφαίρου.
Επίσης να σας ενημερώσουμε για τη σύνθεση του ΔΣ της Δόξας η οποία συνεχίζει με τον Γιώργο Καμπουράκη στη θέση του προέδρου,τον Φανουράκη Στέφανο στη θέση του αντιπροέδρου,τον Φραγκάκη Αντώνη ως Γενικό Γραμματέα,τον Μακρυδάκη Ζαχαρία ως Γενικό Αρχηγό,τον Μακρυδάκη Κων/νο στη θέση του ταμία, την Χαραλαμπάκη-Καμπουράκη Ελένη ως Εκπρόσωπο της ΕΠΣΗ και τον Καμπουράκη Σάββα στη θέση του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων.
Επίσης ο Δημήτρης Σαββάκης θα συνεχίσει ως παίκτης στην Δόξα και ταυτόχρονα θα έχει και το πόστο του προπονητή των ακαδημιών.