Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Συνέντευξη του Παναγιώτη Χαμαλάκη στο doxagalias.blogspot.gr

Συνέντευξη στο επίσημο blog της Δόξας παραχώρησε ο αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας Παναγιώτης Χαμαλάκης.
Μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν να παραμείνει στη ομάδα της Γαλιάς και τη φετινή σεζόν,τις εντυπώσεις του από το σωματείο,τους συμπαίκτες,τον προπονητή και τον πρόεδρο καθώς και τους στόχους της φετινής σεζόν.
Αναλυτικά:


doxagalias.blogspot.gr: Κύριε Χαμαλάκη σας ευχαριστούμε που δεχτήκατε να παραχωρήσετε αυτή την συνέντευξη. Ανήκετε στην οικογένεια της Δόξας εδώ και κάποια χρόνια.Ποιοι οι λόγοι που σας έκαναν να παραμείνετε στην ομάδα και τη φετινή σεζόν.?


Π.Χ.: Γεια σας και ευχαριστώ για την πρόσκληση.Oι λόγοι που παραμένω στην Δόξα για 3η συνεχόμενη χρονιά ,εκτός από αγωνιστικοί είναι και συναισθηματικοί.
Αγωνιστικοί διότι η Δόξα είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα και συναισθηματικοί καθώς είναι το σωματείο στο οποίο αγωνίστηκα από τότε που ήμουν στους ''μικρούς'' έως και σήμερα.
Νιώθω τη Δόξα Γαλιάς σαν δεύτερη οικογένεια μου και αυτό δεν γίνεται να αλλάξει.


doxagalias.blogspot.gr: Ποιες οι εντυπώσεις σας από το σωματείο και τους συμπαίκτες σας.?

Π.Χ.: Όπως σας είπα έχω την ομάδα σαν δεύτερη οικογένεια μου.Όταν κιόλας τη βλέπω να πρωταγωνιστεί,να έχει ένα σωστό πλάνο τότε χαίρομαι ακόμα περισσότερο και προσπαθώ να βοηθάω κι εγώ όσο μπορώ.
Όσον αφορά τους συμπαίκτες μου,φέτος έγιναν αρκετές αξιόλογες κινήσεις και πιστεύω ότι συνθέτουμε ένα καλό και αξιόμαχο σύνολο.


doxagalias.blogspot.gr: Δυο λόγια για τον πρόεδρο και τον προπονητή.?


Π.Χ.: Για τον πρόεδρο κ. Καμπουράκη ,τον ευχαριστώ ιδιαίτερα διότι με έχει εμπιστευθεί από την πρώτη μου χρονιά στη Δόξα ,όπου αγωνιζόμουν ως ''μικρός''. Προσπαθούσα και προσπαθώ σε κάθε ματς που αγωνίζομαι να τον δικαιώνω για την επιλογή του και να τον βγάζω ασπροπρόσωπο.
Για τον κόουτς ,πραγματικά αισθάνομαι τυχερός που ένας τέτοιος άνθρωπος μας προπονεί και μας μεταδίδει τις γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο.


doxagalias.blogspot.gr: Ποιοι είναι οι στόχοι της Δόξας για φέτος και ποια ομάδα έχει ξεχωρίσει κατά τη γνώμη σας.?


Π.Χ.: Ο στόχος της διοίκησης για τη φετινή σεζόν ήταν η γρήγορη επάνοδος στην Α1. Για αυτό κινήθηκε και δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.Παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο.
Πιστεύω όπως προείπα διαθέτουμε ένα καλό ρόστερ και στο τέλος θα δικαιωθούμε.
Προσωπικά από έτερες ομάδες ,θεωρώ τον Κεραυνό ως την ομάδα που μπορεί να μας δυσκολέψει περισσότερο.


doxagalias.blogspot.gr: Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που παραθέσατε και ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχία στους στόχους σας.

Π.Χ.: Να είστε καλά.Καλή δημοσιογραφική συνέχεια σε σας και στο doxagalias.blogspot.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου