Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Συνέντευξη του Αλέξανδρου Βενιανάκη στο doxagalias.blogspot.gr

Συνέντευξη στο επίσημο blog της Δόξας παραχώρησε ο μέσος της ομάδας Αλέξανδρος Βενιανάκης.
Μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν να δεχτεί την πρόταση της Γαλιάς,τις εντυπώσεις του από το σωματείο,τους φιλάθλους της ομάδας,τον προπονητή,τον πρόεδρο καθώς και τους στόχους της φετινής σεζόν.
Αναλυτικά:

doxagalias.blogspot.gr: Καλησπέρα κ. Βενιανάκη και σας ευχαριστούμε που δεχτήκατε να παραχωρήσετε αυτή την συνέντευξη.Από τον Ιούλιο ανήκετε στην οικογένεια της Δόξας.Ποιοι οι λόγοι που σας έκαναν να πάρετε τη συγκεκριμένη απόφαση.?

Α.Β.: Καλησπέρα και σε σας και σας ευχαριστώ για την πρόσκληση.Ο λόγος που με ώθησε να πω το ''ναι'' αφορά κυρίως την προσέγγιση που μου έγινε.Οι άνθρωποι της Δόξας με πλησίασαν με πολύ όμορφο τρόπο και έδειξαν ότι πίστευαν και υπολόγιζαν στο πρόσωπο μου.Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι γνώριζα κάποια άτομα που ήρθαν στην ομάδα,όπως ο Μπάμπης Μαρκάκης,ο Άγγελος Ξημεράκης,ο Μανώλης Φραγκιαδάκης και ο Μιχάλης Σουλτάτος.

doxagalias.blogspot.gr: Ποιες οι εντυπώσεις σας από το σωματείο μέχρι στιγμής.?

Α.Β.: Οι καλύτερες.Η ομάδα της Δόξας αποτελεί μια πολύ νοικοκυρεμένη ομάδα με σωστή Διοίκηση,χτισμένη πάνω σε γερές βάσεις.Κάνει αργά και σταθερά βήματα προς το καλύτερο.

doxagalias.blogspot.gr: Τι έχετε να πείτε για την παρουσία των φιλάθλων στα παιχνίδια εντός έδρας κυρίως.?

Α.Β.: Αυτό είναι ίσως και ένα μικρό ''παράπονο'' το οποίο έχω.Έχουμε μια αρκετά καλή ομάδα η οποία αν και αγωνίζεται στην Α2 ,κάνει πρωταθλητισμό και έχει ανάγκη τους φιλάθλους της.Υπάρχουν βέβαια αρκετά σωματεία στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς όπως ο Ρούβας ,ο Ζαρός ,ο Κόρακας ,οι Μοίρες ,ο ΑΟΤ που έχουν κι αυτά την ανάγκη του κόσμου.Έτσι το φίλαθλο κοινό μοιράζεται κάπως.

doxagalias.blogspot.gr: Πριν λίγο καιρό υπήρξε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και τη θέση του κ. Κουτεντάκη ανέλαβε ο κ. Καργιωτάκης. Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις για τον εν λόγω προπονητή.?

Α.Β.: Απλά πρόκειται για ένα εξαιρετικό προπονητή και ταυτόχρονα εκπληκτικό άνθρωπο.Ξέρει τα μυστικά της δουλειάς του και πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά.

doxagalias.blogspot.gr: Λίγα λόγια για τον πρόεδρο της ομάδας κ. Καμπουράκη..

Α.Β.: Από την πρώτη στιγμή που με πλησίασε είδα ένα άνθρωπο ο οποίος έχει ένα πλάνο και θέλει να φτάσει ψηλά τη Δόξα.Βαδίζει σε πολύ σωστά βήματα.Με τη συμπεριφορά του ως τώρα και τις πράξεις του μας έχει κάνει μάγκες.Τώρα είναι η σειρά μας ,με την απόδοση μας να τον κάνουμε μάγκα εμείς.

doxagalias.blogspot.gr: Ποιοι είναι οι στόχοι της Δόξας για φέτος.?

Α.Β.: Αναμφίβολα η κατάκτηση του πρωταθλήματος.Και στο κύπελλο θέλαμε να καταγράψουμε μια αξιοσέβαστη πορεία όμως είδατε πως αποκλειστήκαμε. Πλέον μας μένει μόνο το πρωτάθλημα και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό και μόνο.

doxagalias.blogspot.gr: Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.Καλή συνέχεια και επιτυχία στους στόχους σας.

Α.Β.: Να είστε καλά.Καλή συνέχεια σε σας και στο doxagalias.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου