Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

8η Αγωνιστική: Λίντο-Δόξα Γαλιάς 0-1

Ένα σχετικά εύκολο απόγευμα για τη Δόξα Γαλιάς ήταν το σημερινό καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Λίντο με σκορ 0-1.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Δόξα όταν στο 1' της αναμέτρησης,αμέσως μετά από τη σέντρα του παιχνιδιού,ο Σουλτάτος πέρασε τους αμυντικούς των γηπεδούχων,σούταρε από αριστερά ,με τον τερματοφύλακα να αποκρούει προσωρινά και τον Κυρλάκη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με όμορφο πλασέ να κάνει το 0-1.
Στο 13' ήταν η σειρά του Λίντο να απειλήσει όταν ο Μαθιουδάκης με σουτ από πολύ ευνοϊκό σημείο δεν ευστόχησε με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Επίσης στο 27' το Λίντο απείλησε πάλι ,με τον Τζανάκη αυτή τη φορά να μην βρίσκει στόχο σε σουτ που επιχείρησε.
Στο 35' ο Ξημεράκης με πολύ όμορφη ενέργεια πάσαρε εξαιρετικά στον Ξεκαρδάκη Γ.,με τον παίκτη της Δόξας από πολύ κοντά να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Αυτή αποτέλεσε την τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου.
Οι δύο ομάδες να κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τη Δόξα Γαλιάς να προηγείται 0-1.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας,καθώς η μπάλα βρισκόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Η ομάδα του Λίντο είχε μια φλύαρη κατοχή και η μόνη ευκαιρία που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στο 83', όταν ο Μαρκουλάκης από απόσταση αναπνοής επιχείρησε το σουτ και ανάγκασε τον γκολκίπερ της Δόξας να κάνει μια εξαιρετική επέμβαση.
Το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα ,με την ομάδα της Γαλιάς να διατηρείται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

1 σχόλιο: